Töltés az IONITY európai töltőhálózatán
Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

Az IONITY töltőhálózatán a korábban megvásárolt csomagok továbbra is érvényesek, és változatlanul felhasználhatók a töltések során, de 2023. május 31-étől az IONITY GmbH Mobilitit is érintő általános rendelkezése alapján az új IONITY díjcsomagok értékesítése megszűnt.

A Mobiliti applikációban 2023. május 31-ig megvásárolt csomagok a vásárlás időpontjától számított 365 napig változatlanul érvényesek, csak az IONITY töltőhálózaton! A díjcsomagot a 365 nap lejárta előtt semmilyen esetben nem lehetséges megszüntetni, díjvisszatérítésre nincs lehetőség.

 

Kérjük, hogy minden esetben előzetesen tájékozódjon az IONITY-töltőkkel kapcsolatban a Mobiliti applikációján keresztül.

Az adott töltőre érvényes árat a töltés megkezdése előtt minden esetben szükséges ellenőrizni a Mobiliti appban!


Fontos tudnivalók:

  • Az IONITY-töltőket egyedi töltőikon jelöli a Mobiliti alkalmazásban. 
  • A töltés roamingtöltésnek minősül, egyedi árszabással. A roamingtöltés leírása a Roamingszolgáltatás oldalon található. 
  • A töltésindítás történhet Mobiliti app használatával vagy fizikai ügyfélkulccsal.
  • Töltéssel, vagy töltőberendezéssel kapcsolatos problémákkal kapcsolatban az IONITY saját ügyfélszolgálata nyújt segítséget. (+36 1 848 0302)

 

 

Mi az IONITY?

 

Az IONITY egy Európát behálózó, folyamatosan bővülő, nagy teljesítményű (ultra-)töltőállomás-hálózat elektromos járművek számára, amely azért jött létre, hogy megkönnyítse az Európán belüli, nagy távolságú utazásokat. 

A magyarországi töltőkről további információkhoz juthat a Mobiliti app használatával.

Az IONITY-ről bővebben itt olvashat: https://ionity.eu/

 

Ha kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a help@mobiliti.hu e-mail-címre.