Egyéb fizetési megoldások
Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

Mobiliti-kuponok és előre feltöltött egyenlegek (prepaid)

Elektronikus kuponjaink felhasználásához regisztráljon a Mobiliti applikációjában. Ennek menetéről weboldalunkon részletes leírást talál.

Bővebb információ: https://mobiliti.hu/app

A regisztrációt követően töltse fel a kupont a megfelelő felületre.

A kuponokat a töltési díjak kiegyenlítésére lehet felhasználni a Mobiliti szolgáltatási körében elérhető töltőkön.

 

Fizetés az előre feltöltött egyenlegek (prepaid) felhasználásával

A töltések ellenértékét az Ön által előre feltöltött keretösszeg egyenlegéből vonjuk le a keretösszeg erejéig.

  • Amennyiben több előre feltöltött kártyával rendelkezik, úgy a rendszer ezeket felhasználva folyamatosan vonja le a szükséges összeget.
  • Ha az Ön összes előre feltöltött egyenlege elfogy, akkor a rendszer az esetleges különbözetet a regisztráció során megadott bankkártyája megterhelésével egyenlíti ki.
  • A rendszer minden töltés után automatikusan összesítő e-mailt küld, amely tartalmazza az Ön aktuális egyenlegét is.
  • Amennyiben lejárt tartozása keletkezik, a Mobiliti a töltési szolgáltatások elérhetőségét a díjtartozás rendezéséig felfüggeszti.

 

A Mobiliti-kuponok felhasználása

  •  A töltés megkezdése előtt az applikációban jelölje ki, ha kuponnal szeretné fedezni az adott töltést. Egy töltési tranzakcióra csak egy kupon használható fel.
  • Amennyiben a töltési tranzakció összértéke nem éri el a felhasznált kupon névértékét, akkor a fennmaradó összeg nem téríthető vissza. A következő töltés alkalmával egy újabb elérhető kupont tud felhasználni.
  • Amennyiben a töltési tranzakció összértéke magasabb, mint a felhasznált kupon névértéke, akkor a különbözetet az Ön által megadott bankkártyáról vonjuk le.
  • Amennyiben több kuponnal is rendelkezik, akkor az applikáció azt a kupont használja fel –értéktől függetlenül –, amelyik először lejár.
  • Amennyiben lejárt tartozása keletkezik, a Mobiliti a töltési szolgáltatások elérhetőségét a díjtartozás rendezéséig felfüggeszti.

 

Nem a Mobiliti hálózatába tartozó töltők esetében mindig az adott szolgáltató határozza meg a töltési szolgáltatás árát.

Kérjük, hogy a töltést megelőzően tájékozódjon szolgáltatási díjainkról alkalmazásunkból vagy weboldalunkról.

 

A számlát az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfatörvény) 164. §-a és a hatályos magyar jogszabályok alapján állítjuk ki.