Mobiliti díjak
Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

Hálózatunkon töltőpontonkénti árazási rendszert alkalmazunk

Azokon a töltőállomásokon, ahol arra lehetőségünk van, kedvezőbb feltételekkel biztosítjuk a töltési szolgáltatást.

Az adott töltőre érvényes árat a töltés megkezdése előtt minden esetben szükséges ellenőrizni a Mobiliti appban!


Kedvezőbb árak a Mobiliti Helló Tavasz díjcsomaggal 

 

* Lehetséges minimum – maximum árak, melyek töltőpontonként eltérhetnek.

A folyamatos árcsökkentésnek köszönhetően 50 kW-os DC töltőink nagyrészén már 250 Ft/kWh + 5 Ft/perc áron lehet tölteni!

A töltés megkezdése előtt minden esetben informálódjon a konkrét töltőre érvényes árról a Mobiliti applikációban!

 

A 40kW-nál nagyobb teljesítményű DC töltőkön kombinált árazás érvényes. (Felvett villamosenergia mennyisége + 5 Ft/perc.)

A töltőinken alkalmazott listaárak - melyek töltőpontonként eltérőek - a Mobiliti applikációjában megtalálhatók.

 

Az árazás során miért alkalmazunk időalapú összetevőt is?

Az e-autózás elterjedése kapcsán az egyik legnagyobb kihívás a töltési infrastruktúra kialakítása és vele együtt az általános töltési kultúra formálása.

A kombinált árazás megteremti a lehetőségét annak, hogy az árazási politikánkat a felhasználói szokásokhoz és igényekhez igazítsuk.

A percdíj alkalmazásával arra szeretnénk ügyfeleink figyelmét ráirányítani, hogy csak annyi ideig foglalják a villámtöltőt, ameddig az úti céljuk eléréséhez szükséges energiával feltöltötték járművüket, így mások számára is azonnal vagy csak minimális várakozást követően elérhető legyen töltési szolgáltatásunk.

A Mobilitinél abban hiszünk, hogy publikus villámtöltőink elsődleges szerepe az, hogy e-autós ügyfeleink továbbjutását a lehető legkisebb várakozási és töltési idővel biztosítsuk.

 

Zöldáramú töltés

A Mobiliti az MVM által biztosított, minimális szén-dioxid-kibocsátással járó, zöldáramú töltést kínál teljes töltőhálózatán. Az MVM Partner Zrt. kezdeményezése által közvetlenül a felhasználók számára is elérhetővé vált a tanúsítvánnyal* is rendelkező, 100%-ban megújuló energiaforrásból származó villamos energia felhasználása, amely minden töltéshez biztosított.

* Származási garancia, amely igazolja az áram eredetét.

A zöldáram fogalma sokak számára még ismeretlen. A zöldáram-szolgáltatások lényege, hogy a fogyasztó megújuló, fenntartható energiaforrásokból fedezheti villamosenergia-igényét. A zöldáramot kizárólag pl. nap-, szél- vagy vízenergia-forrásokból nyerik, és az azokból kitermelt nyereség egy részét a megújuló energiaforrások infrastruktúrájának kiépítésébe fektetik. A környezettudatos fogyasztók a növekvő kereslet által elvileg ahhoz is hozzájárulnak, hogy egyre több villamos energiát termeljünk megújuló energiaforrásból. A megújuló energiaforrások kulcsfontosságúak az éghajlatváltozás problémáinak megoldásában, ami jelenleg a legnagyobb stratégiai kihívás az emberiség számára az egészséges élelmiszer, a tiszta ivóvíz mellett. Egyre több üvegházhatású gáz kerül a légkörbe, ami beláthatatlan következményekkel jár. Környezetbarát életmóddal takarékos és egészséges életet élhetünk, amivel környezetünknek is jót teszünk. Ne feledjük, minden egyéni döntés és aprónak tűnő tett is számít, hiszen ezek a lépések közös eredményhez vezethetnek.

A saját jövőnk és a következő nemzedékek szükségleteinek biztosításához, valamint az élhető környezet megőrzéséhez mielőbbi szemléletváltásra van szükség, az eddigi fogyasztási szokások a jövőben nem fenntarthatók.  

A Mobiliti környezettudatos ügyfelei részt vesznek a mindenkit érintő fenntartható fejlődés előmozdításában és a környezeti terhelés csökkentésében.

Köszönjük, hogy hozzájárulnak környezetünk megóvásához!

 

További információ az zöld energia felhasználásról: https://mvmenergiakereskedo.hu/villamosenergia/zold-aram