Töltés és Mobiliti Plusz szolgáltatások a Mobiliti app használatával
Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

A mobiliti hálózatában a töltés a Mobiliti alkalmazással indítható, mely komplex szolgáltatást nyújt az elektromos autók magyarországi, valamint roaming töltéséhez. A Mobiliti ügyfelei Magyarország 1600 töltési pontján használhatják a Mobiliti alkalmazását és a fizikai ügyfélkulcsokat (RFID). Az alkalmazással már számos más szolgáltatás is elérhető, pl. e-matrica vásárlás, parkolás.

Alkalmazásunkkal már nemcsak itthon, de Európa területén is tölthetnek felhasználóink.  

A Mobiliti applikáció részletesen, naprakészen mutatja meg az összes magyarországi e-autó-töltőállomást. A letöltést követően az app internetkapcsolat nélkül is használható, így a tájékozódásra bármikor, bárhol lehetőség van. A közösségi értékelési és kommentelési rendszernek köszönhetően a felhasználók azonnal megoszthatják egymással az állomásokkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Fontos!  A töltések indításához és a szolgáltatások igénybevételéhez a Mobiliti alkalmazásban a teljes regisztrációt el kell végezni, vagyis meg kell adni a számlázási címet és a bankkártya adatait.

 

Regisztrációs segédletért kattintson ide!

Vagy keresse a segédletet a sikeresen letöltött applikáció felületén.

 

A Mobiliti app legfontosabb szolgáltatásai:

 • magyarországi töltők térképes és listás megjelenítése
 • IONITY töltők jelölése külföldön
 • beépített szűrési és navigációs funkciók
 • részletes információk minden állomáshoz
 • Mobiliti-töltőpontok állapotának kijelzése
 • töltés indítása és leállítása
 • fizetés a SimplePay rendszerén keresztül
 • integrált elektronikus számlázási rendszer
 • fizetés kuponos vagy előre feltöltött egyenlegről
 • kupon vásárlás
 • e-matrica vásárlás és számla letöltés
 • parkolás

 

 

  

A Mobiliti alkalmazás támogatja az Apple CarPlay-t és az Android Auto-t.


Az Apple CarPlay és Android Auto rendszereknek köszönhetően vezetés közben is lehetséges, hogy az okostelefonján elérhető Mobiliti alkalmazást az autó multimédia kijelzőjéről kezelje. A hazai e-mobilitás-szolgáltatók között elsőként a Mobiliti tette elérhetővé, hogy a rendszerekkel kompatibilis telefon integrálását követően, az alkalmazás használatával biztonságosan és kényelmesen tudja megkeresni az ön számára legmegfelelőbb szabad töltőállomást.


 


Apple Watch használatával már a csuklóról is elindítható a töltés, valamint a telefon megérintése nélkül is látható a töltés állapota.


Bővebben:

Felhasználóink részére az MVM Csoport informatikai leányvállalata, a Grape Solutions Zrt. integrált navigációs és fizetési-számlázási mobilapplikációt fejlesztett, amely teljes mértékben megfelel az európai és magyar adatvédelmi (GDPR), valamint adó- és egyéb jogi követelményeknek. Az applikációt Mobiliti néven Android (http://bit.ly/androidmobiliti) és iOS (http://bit.ly/iosmobiliti) operációs rendszerrel működő okos mobil eszközökre lehet letölteni.
A töltőkön elhelyezett tájékoztatóink megkönnyítik a töltők azonosítását, a töltésindítás során a megfelelő töltő és csatlakozó kiválasztását, illetve probléma esetén a matricán található telefonszámon könnyedén elérhető a Mobiliti éjjel-nappal működő telefonos ügyfélszolgálata is.