Sűrű évkezdés a Mobilitinél
Utolsó módosítás: 2021.03.04

 

Új arculat, új cégnév

2021. január 1-jétől a Mobiliti új arculati elemei is – hasonlóan a többi, korábban szintén NKM márkanév alatt működő vállalathoz – egyértelműsítik az MVM Csoporthoz, Magyarország harmadik legnagyobb vállalatcsoportjához való kötődést. Az ismert, korábban használt Mobiliti-logónk kiegészül a „Powered by MVM” címkével.

 

Új funkciók az appban

A legfrissebb informatikai fejlesztéseink érintik a háttérrendszert és a mobilalkalmazást is. Újabb funkciók beépítésével azon dolgozunk, hogy még egyszerűbb és átláthatóbb legyen a felület használata. Ennek köszönhetően már megjelenik a zöldárammal való töltés kijelzése, illetve a prepaid egyenleg kijelzése töltésindítás előtt. A DC-töltők esetében, ha a töltő nem üzemképes, felugró ablak figyelmeztet a vészleállító gomb állapotának ellenőrzésére. Rövidesen elérhető lesz a csatlakozóra való feliratkozás lehetősége, amivel még tervezhetőbbé válik a töltés. A kiválasztott – akár egy kedvenc – töltővel kapcsolatban értesülni lehet majd arról, ha szabad, ha foglalt, ha meghibásodott vagy ha újra zavartalanul használható.

Applikációnkkal lehetővé vált, hogy 37 ország 280 töltőhálózatának közel 120 000 töltőpontján olyan egyszerű legyen a töltési folyamat, mint itthon, a saját töltőinken. Újdonság, hogy ha  a felhasználónk nem Magyarországon tartózkodik, a roaming GPS alapján automatikusan bekapcsol. A roamingtöltők többségén a töltési folyamat csak RFID-kártyával indítható, amiről szintén értesítés figyelmeztet. Számos további izgalmas fejlesztésen dolgozunk, és nagyon várjuk, hogy ezeket elérhetővé tegyük felhasználóink és üzleti partnereink számára.

 

Különdíjat kapott a Mobiliti app

A Mobiliti app 2020-ban a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Az Év Honlapja pályázaton Az Év Applikációja kategóriában különdíjban részesült, amelyet nemrégiben vehettünk át.

Köszönjük felhasználóinknak, hogy visszajelzéseikkel, véleményükkel segítették a fejlesztést, és a szavazatoknak köszönhetően büszkék lehetünk közös eredményünkre.



A díjat Binder Tamás technológiai vezető és Balogh Szabolcs ügyvezető vette át.

 

Már több mint 25 ezer ügyfélért dolgozunk

A Mobiliti alkalmazásának sikerét mi sem igazolja jobban, mint hogy február elején a Mobiliti regisztrált ügyfeleinek száma átlépte a 25 ezret!

Huszonötezredik ügyfelünk a Mobiliti jóvoltából év végéig felhasználható, 25 000 Ft értékű prepaid csomaggal lett gazdagabb. A nemrégiben kialakított prepaid rendszerrel kényelmesebbé válik az elektromos autók töltése a Magyarországon elérhető közel 1400 töltési ponton.

 

További töltőpontokat létesítünk

 Az Auchan, Decathlon és Spar áruházak mellett rövidesen az Allee bevásárlóközpont is csatlakozik a Mobiliti partnereihez. A felsorolt nagyobb áruházakkal, valamint a Reál élelmiszerüzletekkel a töltő-infrastruktúra kiépítése és a töltési szolgáltatás biztosítása mellett egyéb, vásárlóknak szóló közös ügyféllojalitás-növelő programokon is dolgozunk.

Országszerte folytatódik a közforgalmú töltőállomások telepítése is. Az év elejétől például Balatonfüred és Csopak határán, a Rekreációs Központnál egy 50 kW-os DC-villámtöltő várja az e-autósokat, míg Mórahalmon az önkormányzattal együttműködve két 50 kW-os DC-villámtöltő állomás telepítése valósult meg egy határon átnyúló projekt eredményeképpen.

Budapest egyik legforgalmasabb területén, a Millenárison, a Széllkapu mélygarázsában nyolc, már meglévő töltési pont üzemeltetését vettük át, ami kényelmi szolgáltatásokat is biztosító, kulturált töltési lehetőséget nyújt az e-autósok számára.

 

 


Hírek a CNG-területről

A CNG-s gépjárművel rendelkezők a főváros területén a III., Bécsi úti és a XXIII., Ócsai úti Shell töltőállomáson vehetik igénybe a 0–24 órás nyitvatartással működő új önkiszolgáló egységeinket.

 

 

Munkatársat keresünk:

https://mvm.karrierportal.hu/allas/toltotelepitesi-szakerto-1976

https://www.profession.hu/allas/toltotelepitesi-szakerto-e-mobi-elektromobilitas-nonprofit-kft-1571328?sessionId=130ea3c0ad7874cce31030cb958abfe7