A mobiliti eredményei az e-mobilitás terén
Utolsó módosítás: 0001.01.01

 

A már több éve sikeresen működő CNG-szolgáltatás mellett 2017-ben indítottuk el e-mobilitás üzletágunkat, majd 2018 elején megkezdtük közcélú elektromos töltőállomásaink telepítését. A Mobiliti kiszámítható, megbízható és folyamatosan bővülő hálózata jelenleg az ország legnagyobb e-töltő-infrastruktúrája, szolgáltatásainknak köszönhetően pedig már a kisebb akkumulátorral szerelt autókkal is nehézségek nélkül átjárható az ország.

Piaci partnerekkel kötött megállapodásainknak köszönhetően a KÖKI Terminál Bevásárlóközpont, az Auchan, Decathlon, Spar és Tesco áruházak mellett az Allee Bevásárlóközpont, valamint a kecskeméti Malom Központ is csatlakozott a Mobiliti partnereihez. Budapesten, a Millenáris területén, a Széllkapu Mélygarázsban a város egyik legjelentősebb elektromos töltőállomása 18 töltőponttal várja az e-autósokat. A felsorolt nagyobb áruházakkal, valamint a Reál élelmiszerüzletekkel a töltő-infrastruktúra kiépítése és a töltési szolgáltatás biztosítása mellett egyéb, vásárlóknak szóló, közös ügyféllojalitás-növelő programokon is dolgozunk.

A saját beruházások és a partneri megállapodások révén már közel 1500 töltési pont áll a felhasználók rendelkezésére. Villámtöltőink jelentős része az autópályák mentén is biztosítja a feltöltést. A Shell-lel kötött megállapodás értelmében a székesfehérvári (M7) és a geleji (M3) pihenőnél lévő két villámtöltő állomást is a Mobiliti üzemelteti, a töltés ideje alatt pedig a felhasználók a Shell Shopok kényelmi szolgáltatásait élvezhetik.

Az e-Mobi e-töltőhálózat megvásárlásával társaságunk mint Charge-Point-Operator (CPO) működteti a legnagyobb elektromos töltő-infrastruktúrát Magyarországon, és e-mobilitás-szolgáltatóként (eMSP) a legtöbb regisztrált ügyféllel rendelkezik Magyarországon.

A hazai igények szerint fejlesztett Mobiliti alkalmazásunk révén olyan kényelmi funkciók is elérhetők, mint a töltőpontok keresése, valós idejű foglaltságjelzés vagy a navigációs funkciók. A folyamatosan frissülő töltőadatbázis tartalmazza mind a saját Mobiliti-hálózatunkban működtetett töltőket, mind pedig az összes általunk ismert, magyarországi publikus töltőpontot.

A Mobiliti 2020-ban különdíjat nyert applikációja a töltések indításán és leállításán túl a töltés közben valós idejű információkat biztosít a töltés állapotáról, így felhasználóink távolról is tájékozódhatnak a töltöttség aktuális mértékéről. A töltésindítás pedig nemcsak applikációval, hanem – egyedülálló módon – úgynevezett Mobiliti-ügyfélkulccsal is lehetséges.

A Mobiliti applikációnkat is magában foglaló informatikai rendszerünk természetesen nemcsak kényelmes, de teljes mértékben megfelel az európai és magyar adatvédelmi (GDPR), valamint adó- és egyéb jogi követelményeknek is.

 

 

 

A Mobiliti testreszabott megoldásokat kínál egyéni és üzleti partnerei számára is

A Mobiliti az elektromos autók kedvezőbb árú töltéséhez díjcsomagokat alakított ki regisztrált ügyfelei számára. A díjcsomagokkal közvetlenül a felhasználók számára is elérhető az MVM által biztosított, minimális szén-dioxid kibocsátással járó, zöldáramú töltés.

Mobiliti Flotta szolgáltatásunk keretében biztosítjuk a több elektromos járművel rendelkező vállalkozások és intézmények számára a töltési szolgáltatásaink utólagos, átutalásos díjfizetéssel történő igénybevételét a mindenkor hatályos normál díjszabás mellett az országos töltőhálózatunkon.

Flotta töltési megoldásunk révén az elektromosautó-flották publikus töltése a hagyományos üzemanyagkártyák évtizedes gyakorlatával azonos módon megvalósítható.

A Mobiliti partner az elektromobilitásban otthon, a munkahelyen és útközben is!

Üzleti ügyfeleink részére testreszabott, az üzemeltetési igényekhez illesztett, kulcsrakész telephelyi töltési megoldásaink tovább növelik az elektromosflotta-üzemeltetés hatékonyságát, gazdaságosságát.

Elindítottuk otthoni töltési szolgáltatásunkat is magánszemélyek számára, így ügyfeleink nemcsak útközben vagy a munkahelyen, de otthonukban is számíthatnak ránk!

A Mobiliti ügyfelei számára már nem csupán Magyarország, hanem Európa is átjárható.

Roamingmegállapodásaink révén nemcsak saját üzemeltetésű töltőinken, hanem más hazai és külföldi üzemeltetők hálózatán is nyújtunk elektromobilitás-szolgáltatást. A töltések díja a Mobiliti elszámolási rendszerén keresztül, forintban egyenlíthető ki.

A Mobiliti teljes töltőhálózata és egységes, megbízható szolgáltatása elérhető a külföldről hazánkba érkező villanyautósok számára, valamint a gyártói, márkakereskedői felhasználók részére is.

2021 nyarán elindítottuk új kényelmi szolgáltatásunkat, melynek első eleme az E-matrica vásárlás, mely valamennyi autós számára elérhető a Mobiliti applikációjában.

 

Az egyik legfontosabb célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű felhasználói élményt biztosítsuk töltőhálózatunk, a kiemelkedő informatikai megoldások és a kapcsolódó szolgáltatások folyamatos bővítése révén.