Töltés zöldárammal
Utolsó módosítás: 0001.01.01


„Földünk törékeny bolygó, amelyet kitartó munkával meg kell védenünk a következő generációk számára. Ezt a védelmet csak együttműködve tudjuk biztosítani.”

(Dr. Julian M. Earls, NASA)

 


A Mobiliti az MVM által biztosított, minimális szén-dioxid-kibocsátással járó, zöldáramú töltést kínál. Az MVM Partner Zrt. kezdeményezése által közvetlenül a felhasználók számára is elérhetővé vált a tanúsítvánnyal* is rendelkező, 100%-ban megújuló energiaforrásból származó villamos energia felhasználása, amely minden töltéshez biztosított.

* Származási garancia, amely igazolja az áram eredetét.

 

A zöldáram fogalma sokak számára még ismeretlen. A zöldáram-szolgáltatások lényege, hogy a fogyasztó megújuló, fenntartható energiaforrásokból fedezheti villamosenergia-igényét. A zöldáramot kizárólag pl. nap-, szél- vagy vízenergia-forrásokból nyerik, és az azokból kitermelt nyereség egy részét a megújuló energiaforrások infrastruktúrájának kiépítésébe fektetik. A környezettudatos fogyasztók a növekvő kereslet által elvileg ahhoz is hozzájárulnak, hogy egyre több villamos energiát termeljünk megújuló energiaforrásból. A megújuló energiaforrások kulcsfontosságúak az éghajlatváltozás problémáinak megoldásában, ami jelenleg a legnagyobb stratégiai kihívás az emberiség számára az egészséges élelmiszer, a tiszta ivóvíz mellett. Egyre több üvegházhatású gáz kerül a légkörbe, ami beláthatatlan következményekkel jár. Környezetbarát életmóddal takarékos és egészséges életet élhetünk, amivel környezetünknek is jót teszünk. Ne feledjük, minden egyéni döntés és aprónak tűnő tett is számít, hiszen ezek a lépések közös eredményhez vezethetnek

A saját jövőnk és a következő nemzedékek szükségleteinek biztosításához, valamint az élhető környezet megőrzéséhez mielőbbi szemléletváltásra van szükség, az eddigi fogyasztási szokások a jövőben nem fenntarthatók.  

A Mobiliti környezettudatos ügyfelei részt vesznek a mindenkit érintő fenntartható fejlődés előmozdításában és a környezeti terhelés csökkentésében.

Köszönjük, hogy hozzájárulnak környezetünk megóvásához!