NKM e-töltők már Dunakeszin is

Az NKM Mobilitás Kft. a Dunakeszin található Decathlon parkolóban is üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára. A Mobiliti töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Miskolcon, Dunaújvárosban és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

2019.05.10.
Részletek

Fizetési megoldásokat tesztel villámtöltőin a Mobiliti

A Mobiliti töltőállomásain korábban már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak applikációból kezdeményezhető. Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. eddig 73 db nyilvános töltőt és 150 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára.

2019.05.02.
Részletek

Az NKM e-töltők Kecskeméten is elérhetők

Az NKM Mobilitás Kft. a kecskeméti Decathlon parkolóban is üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára, amellyel az M5-ös autópálya átjárhatóvá vált. A Mobiliti töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Dunakeszin, Miskolcon, Dunaújvárosban és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

2019.04.29.
Részletek

NKM e-töltők már a Maglódon és Csömörön is

Az NKM Mobilitás Kft. a budaörsi, zalaegerszegi és szombathelyi Decathlon parkolón kívül maglódi és csömöri áruháznál is elérhetővé tette elektromos autó töltőit az ügyfelek számára.

2019.03.26.
Részletek

Az NKM ügyfelei számára már a szombathelyi Decathlon parkolóban elérhető az elektromos autók töltése

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. a budaörsi és zalaegerszegi Decathlon parkolón kívül most a szombathelyi áruháznál is elérhetővé tette elektromos autó töltőit az ügyfelek számára. A szombathelyi Decathlonnál 1 db Ensto Chago Pro EVF200-BSAC (2*22 kW AC, Type2 aljzattal) és 1 db Tritium Veefil RT 50 kW DC (CHAdeMO és CCS kábellel)...

2019.03.12.
Részletek
További hírek