Mobiliti app minden autós számára!
Utolsó módosítás: 2023.10.20

 

Applikációnk bármely autós számára megoldást nyújt akár távolabbi célpontok eléréséhez, akár városon belüli közlekedés során.


Mobiliti app használatával sorban állas nélkül, gyorsan és kényelmesen megvásárolhatod a Magyarország területén érvényes autópálya-matricákat, akár útközben is: heti, havi vagy éves időtartamra szóló, országos, illetve megyei matricát, akár több gépjárműre is!

 

 

 

Miért válaszd a Mobilitit?

  • Könnyen, gyorsan kezelhető és biztonságos.
  • Az e-matricák díja a már korábban elmentett bankkártyával automatikusan kifizethetők.
  • A megvásárolt matricákról azonnal visszaigazolást küldünk, valamint elektronikus számlát küldünk, amely cégek esetében is alkalmas az úthasználati díjak elszámolására.
  • Vásárlásásodnak minden részletét és korábbi vásárlásokat is nyomon követheted az applikációban. Az e-mailben küldött értesítések a vásárlás legfontosabb adatait is tartalmazzák, így utólag is ellenőrizhetők a megvásárolt matricák, a rendszámok és az érvényességi idők.
  • A matrica érvényességének lejárta előtt rendszámot is tartalmazó felugró üzenetben kapsz értesítést, melyik jármű melyik matricája jár le hamarosan.
  • Figyelmeztetünk, ha véletlenül duplán vásárolnál azonos matricát.
  • Az egyik legkedvezőbb kényelmi díjunk összegét az alkalmazásban találod.

       Az e-matricák díja csak bankkártyával egyenlíthető ki.

Részletesebben: https://www.mobiliti.hu/plusz/e-matrica

 

Ha megérkeztél az úti célodhoz, parkolj a Mobiliti applikáció segítségével!

Bármilyen autóval is közlekedsz, applikációnkkal bárhol indíthatsz parkolást, akár zárt téri parkolóban, akár a nyílt utcán.

Könnyen és biztonságosan parkolhatsz úgy, hogy közben végig nyomon követheted a parkolási folyamatot. Alkalmazásunk különböző kiegészítő funkciókkal segít, hogy a számodra legjobb lehetőségeket választhasd ki a kényelmed és biztonságod érdekében!

Részletesebben: https://www.mobiliti.hu/plusz/mobil-parkolas